Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-29@12:35:45 GMT

نکیسا: من از جنس خود فوتبال هستم

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۹۵۶۹۵

نکیسا: من از جنس خود فوتبال هستم

کاندیدای مجمع انتخاباتی هیات فوتبال استان تهران گفت که او سالها برای رسیدن به این جایگاه تلاش کرده است.

به گزارش "ورزش سه"، مجمع انتخاباتی هیات فوتبال استان تهران امروز آغاز شده است. در حالیکه 7 نفر نامزدهای پایانی این انتخابات هستند، نیما نکیسا یکی از افراد شرکت کننده در این انتخابات است. او پیش از آغاز مراسم، در صحبت هایی آخرین گفته ها و انگیزه هایش را برای پیروزی در این انتخابات اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نکیسا که در میان اعضای مجمع صحبت می کرد، گفت: خالصانه به عرض می رسانم که من به شخصه به شرافت آرای مجمع کاملا ایمان دارم. مطمئنم که اعضای محترم و ریاست محترم اداره کل ورزش و جوانان استان تهران، دبیر محترم، ریاست محترم هیئت فوتبال استان تهران به بهترین نحو سعی کردند این مجمع را برگزار کنند. از تمامی اشخاصی که حضور دارند تشکر می کنم.


وی ادامه داد: برنامه هایم را ارائه داده ام. فقط یک موضوع را عرض می کنم. من از جنس فوتبال هستم و برای فوتبال آمده ام. جنس من، جنس آسیب و در بیمارستان خوابیدن، درد کشیدن و تقلا کردن برای موفقیت های یبشتر این سرزمین است. بعد از دوران فوتبالم سعی کردم تحصیلات آکادمیک را تا مقطع دکتری ادامه دهم. در حال حاضر عضو هیئت علمی دانشگاه هستم.

 


او گفت: اگر مورد اقبال آرا مجمع قرار بگیرم، به تمامی شما عزیزان قولی خواهم داد. تک تک حوزه های ما دارای بضاعت ها و استعدادهای بسیار خوبی هستند و پتانسیل های بسیار خوبی در امر اجرا دارند. قطعا کمیته ها و چارت سازمانی هیئت را به اتفاق همدیگر تنظیم می کنیم. من اهل مشورت هستم و هیچگاه خود رأی نبوده ام. همیشه احساس کرده ام که جملات دیگران می تواند راهگشا باشد.


نکیسا ادامه داد: تنها چیزی که باید اکنون علاوه بر این برنامه ها درباره اش صحبت کنیم، کم کردن استرس و بار تنش مسابقات تهران است. برنامه هایی که ما می نویسیم، چه مقدار آن عملی می شود؟ هر بخشی سه پارامتر دارد. اگر هر کدام آن مغفول بماند، موفقیتی حاصل نمی شود. در نهایت امیدوارم مورد اقبال و اعتماد قرار بگیرم. من سالها برای رسیدن به این جایگاه تلاش کرده ام. همیشه سعی کرده ام در دیدارها و ملاقاتی که با اعضای مجمع داشته ام، آنچه که خودم هستم و تلاش کرده ام را نشان بدهم.


وی در پایان گفت: امروز صبح جمله ای خواندم که نوشته بود روزهای طلایی ما آن روزهایی نبوده اند که گذشته اند. بلکه روزهای طلایی ما آن روزهایی هستند که در آینده خواهد آمد. برای هر کسی که با اقبال رای شما مواجه شود، آرزوی موفقیت می کنم.

نیما نکیسا

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: نیما نکیسا استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۵۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست

سیدمحمد میرخانی، مشاور اجتماعی سازمان نظام پزشکی می‌گوید: «هیچ‌وقت نمی‌توان گفت، یک نفر به چه علت اقدام به خودکشی کرده است. قطعا عوامل زیادی در این موضوع نقش دارند، اما به‌طور کلی مسائلی در جامعه پزشکی وجود دارد که ممکن است تشدیدکننده عوامل شخصی فرد شود.» به نوشته روزامه دنیای اقتصاد، او معتقد است:«زمانی رشته پزشکی، رشته بسیار محبوبی بود و موقعیت مالی خوبی هم داشت. پزشک با مداوا کردن بیمار حس خوبی پیدا می‌کرد و از جایگاه مطلوبی بهره‌مند می‌شد، اما متاسفانه در چند دهه اخیر مشکلات مالی بیشتر شده است. پزشکان معمولا به دلیل شرایط شغلی از نظر خانوادگی و عاطفی حساس‌تر می‌شوند و از سوی دیگر بیداری‌های مکرر فرد را به‌شدت آسیب‌پذیر می‌کند.» میرخانی با بیان مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار روی خودکشی پزشکان می‌گوید: «یکی دیگر از عوامل، سختی کار است که وقتی با ناکامی‌های پزشکی روبه‌رو شود، فرد را دچار ناراحتی عمیق می‌کند. از سوی دیگر بحث برخوردهای خشن بیمار و خانواده‌های بیمار با پزشک است. چون موقعیت پزشکان در چند سال گذشته افت کرده است. در بسیاری مواقع خانواده خیلی از بیمارهایی که فوت کردند؛ پزشک را مقصر جلوه می‌دهند. خانواده بیمار معمولا بدون هیچ بررسی برخوردهای خشن نسبت به پزشک معالج اعمال می‌کنند. مواردی دیده شده که حتی به پزشکان حمله کردند یا آنها را با چاقو زدند. به‌طور کلی میزان امنیت پزشکان پایین آمده است.» او یکی دیگر از عوامل موثر بر حال کنونی پزشکان را محیط پادگانی بیمارستان‌ها عنوان می‌کند: «این موضوع به خصوص در مورد رزیدنت‌ها صدق می‌کند. آنها گاهی ۷۲ ساعت نمی‌توانند بخوابند و این شرایط به‌شدت خطرناک است. معمولا این شرایط آنها را دچار افسردگی می‌کند و نیاز به درمان دارند، اما گاهی وقت‌ها این درمان به موقع انجام نمی‌شود. شاید باورش سخت باشد، اما یک پزشک ممکن است تنها فرصت خوابیدن و حمام رفتن را پیدا کند و بیشتر وقت‌ها مشکلاتش لاینحل باقی می‌ماند.»

پیش از این، علی سلحشور، سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام پزشکی ایران هشدار داده بود: «این حجم از افسردگی میان ‌پزشکان جوان بی‌سابقه است!»

یک مطالعه‌ در سال ۱۴۰۰ درباره وضعیت سلامتی رزیدنت‌های در حال تحصیل در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور نشان می‌دهد: «۲۳درصد از دستیاران پزشکی دارای افسردگی شدید تا بسیار شدید بوده‌اند. حدود ۲۵درصد از افراد اضطراب شدید تا بسیار شدید و نزدیک به ۳۴درصد از آنها استرس شدید تا بسیار شدید داشته‌اند.» میرخانی یکی دیگر از ریشه‌های اصلی این شرایط را دوران رزیدنتی می‌داند: «در سیستم سلامت و بهداشت ما تحقیر سیستماتیک وجود دارد. ساختار به‌گونه‌ای است که از رزیدنت بیگاری می‌کشند و او هم هیچ راه فراری ندارد. او نمی‌تواند کوچک‌ترین مخالفتی با بالادستی خود داشته باشد چراکه طبق قراردادی که دارد ممکن است که پای ضامن‌ها و وثیقه‌ای که گذاشته، پیش کشیده شود. بنابراین ترجیح می‌دهد سکوت کند. به هر حال بیشتر این افراد امکان ازدواج ندارند و در یک محیط ناامن زندگی می‌کنند.» سعید بابایی، روان‌شناس با توجه به خودکشی‌های اخیر پزشکان توصیه می‌کند: «هر چقدر ما شرایط خوبی داشته باشیم و از تمام اختلال‌ها به دور باشیم مثل افسردگی و اضطراب، ممکن است حس ناکافی بودن ما را به پوچی برساند و تمام تروماهای دوران کودکی تاثیر مستقیم رویمان بگذارد.» زندگی در اتاق‌های محقر

میرخانی در ادامه عوامل تاثیرگذار روی حال کنونی جامعه پزشکی می‌گوید: «بسیاری از دانشجویان پزشکی برخلاف تصور عمومی در دوران گذراندن طرحشان در شهرستان‌ها معمولا در اتاق‌های محقر زندگی می‌کنند. شما ببینید چند عامل آنها را تحت‌تاثیر قرار داده است. پس وقتی همه این عوامل دست به دست هم می‌دهند برخی به پایان زندگی می‌اندیشند.»

میرخانی با تاکید بر این مساله که «خودکشی در دین ما اخلاقی و پسندیده نیست» یادآوری می‌کند: «افرادی که خودکشی می‌کنند در شرایط خاص روحی قرار می‌گیرند و آگاهی خود را به زندگی از دست می‌دهند و عملشان ناخودآگاهانه است. بنابراین این امر یاغی‌گری در برابر خدا یا کفر نیست.»

اگر چه ممکن است این مساله به میان آید که پیش از این هم خیلی از رزیدنت‌ها و پزشکان با این عوامل دست‌وپنجه نرم می‌کردند، با این حال میرخانی می‌گوید: «زمانی مردم برای پزشکان احترام زیادی قائل بودند، اما اکنون اقبال عمومی جامعه از دست رفته است. دیگر احترام پیشین خود را ندارند. ارتباط میان مردم و پزشکان نامناسب شده است و دلیل این امر به ساختار بهداشت کشور برمی‌گردد. هزینه‌های درمان بالا رفته است و بیمه‌ها معمولا این هزینه را نمی‌پردازند و بیمار و پزشک رودرروی هم قرار می‌گیرند.»

حال باید دید که مسوولان چه راه‌حلی برای برون‌رفت از شرایط کنونی دارند و چگونه می‌توانند محیط پزشکان را امن کنند تا این اندازه تنها نباشند تا به جایی برسند که حتی از فرزند خود بگذرند و خود را بکشند.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900407

دیگر خبرها

  • توقف اعزام قطار‌های تندروی خط ۵ مترو تهران در عصر امروز
  • توقف اعزام قطارهای تندروی خط ۵ مترو تهران در عصر امروز
  • «مگره و مردان محترم» در کتابفروشی‌ها دیده شدند
  • ورود مجمع نمایندگان استان تهران به مشکلات اداره کل انتقال خون
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • بازدید جمعی از نمایندگان تهران از اداره کل انتقال خون استان تهران
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن باید هر ۲ ماه، ۴۰ میلیون واریز کنند!
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن باید هر ۲ ماه ، ۴۰ میلیون واریز کنند
  • واکنش به استعفای سیاوش: او استقلالی است
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز